Inger Marie Møller (IMM)
Inger Marie Møller
 

Præsentation
Som sagt har jeg hele mit liv brugt mine tegneevner i rigtig mange sammenhænge.
Her kan du se en blandet landhandel af tegninger til forskellige formål.
 

CPAP måling
CPAP måling

Gennem årene i Børneintensiv har jeg tegnet mange illustrationer til bl.a. procedurebøger.
Dette er et af eksemplerne.
 

Bøffel
Bøffel

Bøflen er som cowboyen malet som udsmykning til westernfesten.
 

Gård 5
Gård 5

Lærkebo

Swan Ganz Kateter
Swan Ganz Kateter

Tegning til Procedurebøger. Swan Ganz Kateter er et meget langt drop, der anvendes både som drop og som målekateter i intensivt regi. Instruktionstegninger fra fabrikanterne har det med at mangle, at man kan se, hvordan dele af katetret uden for patienten hænger sammen med det indeni. Derfor tegnede jeg denne tegning. Jeg har siden hørt, at tegningen p.g.a. spredning via specialuddannelsen til intensivsygeplejerske, også findes på andre intensivafdelinger i det gamle Aarhus Amt.
 

Fra mus til gammel rotte
Fra mus til gammel rotte

Tegning til invitation til min egen runde fødselsdag.

Udsmykning til westernfest
Udsmykning til westernfest

Festlokalet med opsatte figurer før westernfesten.

rensdyr
rensdyr

Ting kan hurtigt danne præcedens... Da jeg jo har malet westernmotiver til udsmykning af lokale til fest på mit arbejde, syntes jeg, jeg skulle male store figurer til udsmykning til julefrokost.

Olaf
snemand Olaf

Til udsmykning til julefrokost malede jeg også en snemand. - Ja, det blev altså Olaf. Figuren blev bagefter hængt op på en patientstue, og foræret til barnet, da hun blev flyttet fra Intensiv til den almindelige børneafdeling.

 
Aloe Vera
Aloe Vera

Jeg har også tegnet en del tegninger anvendt på kort, på samme måde som jeg anvender mange akvarelmalerier.
 

Julemus i pakkeleg
Julemus i pakkeleg

Tegning, koloreret med akryl til opslag om vores årlige Julehygge i Børneintensiv. Musene spiller pakkespil, som er et meget vigtigt element i vores årlige Julehygge. Alle vi granvoksne sygeplejersker og læger bliver aldeles barnlige og meget højtråbende under pakkespillet.
 

Inhalation
Inhalation

Jeg har ikke kun tegnet til Børneintensiv. Jeg har også haft nogle tegneopgaver med illustrationer til andre afdelinger, bl.a. denne til en af de almindelige børnesengeafdelinger. Tegningen var til en forældrefolder om at give sit barn inhalationer.
 

Saint Paulia
Saint Paulia
Saint Paulia i kinesisk potte.
Cowboy huse
Cowboy huse

Westernbutikken er også malet som udsmykning til westernfesten.
 

Ratmona
Parafrase over Mona Lisa

Ha! Ha! Tegning foræret til en af mine rottebørn.

 
Cowboy til hest
Cowboy til hest

Cowboyderen på hest er egentlig ikke en tegning; men malet med vægmaling på kraftigt papir, klippet ud og har været anvendt som opklistret vægudsmykning til en fest i Børneintensiv, hvor vi have et western tema. Jeg har valgt at anbringe billedet her i ”rodekassen”, da det falder udenfor de øvrige kategorier.
 

Gammel informationspjece
Gammel informationspjece

Til vores tidligere informationspjece i børneintensiv tegnede jeg en række tegninger, der illustrerede børn og apparatur i afsnittet. I dag har vi, som du kan se under ”Udsmykning”, informationsmateriale med billeder af elementer fra udsmykningen i afdelingen.
 

Rotte i rampelys
Rotte i rampelys

Efter historien med rotterne skrev jeg en lille illustreret historie, ”Rotten der gerne ville have sin del af berømmelse at sole sig i”. Historien er kun udgivet i et eksemplar! Til en af mine ”rottebørn”. Illustrationerne er tegninger, der er malet op med akvarel. Dette var tegningen på forsiden af historien.
 

Malkemaskine
Malkemaskine

Endnu en tegning anvendt i arbejdssammenhæng. Tegningen viser, hvordan mødre, der malker ud til deres syge barn, skal samle malkesættet.
 

Vandrotten
Vandrotten

Tegnet til en af mine ”rottebørn”. Tegningen i A4 størrelse blev kopieret over på et af de her mærker, man kan stryge på tøj, og strøget på en T-shirt.
 

Tegninger til opskrifter
kina
Tegning til ret med Doufu

Min mand og jeg deler en interesse for Kina. Et af mine "billige" værtindetricks er at lave kinesisk mad. Vi har i mange år været medlemmer af Venskabsforbundet Danmark-Kina. I det regi samlede jeg engang kinesiske opskrifter, som Venskabsforbundet udgav i en lille kogebog. Jeg tegnede illustrationer til kogebogen. Siden har jeg så engang imellem anmeldt en kogebog eller bragt en opskrift i Venskabsforbundets blad. Her er en af tegningerne fra dette. Tjek også Venskabsforbundets hjemmeside.

Kontakt på tlf. 26 11 12 59
Lav din egen hjemmeside med mono.net